Rijssen | Enterstraat 151

Verkocht
Vrijstaande woning, Koopwoning
Enterstraat 151, Rijssen
Verkocht

Een buitenkans om prachtig te wonen in bosrijke omgeving! Op één van de mooiste locaties tussen Rijssen en Enter is deze VRIJSTAANDE WONING gelegen. Deze plattelandswoning is gelegen op een royaal eigen perceel van maar liefst 9.050 m² en kent door het vele groen veel mogelijkheden. Naast een ruime garage en het bos is de woning ook voorzien van een paardenstal, een paardenrijbak, een groot weiland en een klein weiland. Kortom een ideale locatie voor het houden van paarden en/of kleinvee.

Begane grond

Begane grond
De woning komt u binnen in een hal met trapopgang naar de eerste verdieping, een trapkast en een meterkast. Vanuit de entree/hal kunt u een ruime slaapkamer/hobbykamer/kantoorruimte bereiken en tevens is vanuit hier de woonkeuken te bereiken. De woonkeuken is voorzien van een inbouwkeuken. Vanuit de woonkeuken is zowel woonkamer als de bijkeuken te bereiken. De ruime woonkamer kent door de vele raampartijen veel lichtinval en biedt het een prachtig uitzicht over de tuin en het kleine weiland. De bijkeuken is voorzien van een achterentree en witgoedaansluitingen en biedt toegang tot de toilet en de berging. Vanuit de berging is met een vaste trap een ruime zolder te bereiken. Deze zolder is ook goed aan te passen naar een extra slaapkamer.

1e Verdieping

Vanuit de entree/hal is middels een vaste trap de overloop te bereiken. Vanuit de overloop zijn een drietal slaapkamers, een badkamer en een stookruimte te bereiken. Één slaapkamer is zéér ruim en is voorzien van een balkon en een vaste kastenwand. De badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een toilet en een dubbele wastafel.

2e Verdieping

Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder.

Tuinen

Deze vrijstaande woning is gelegen op een ruim eigen perceel met veel groen en veel bos. Op het perceel bevindt zich ruime garage met een overkapping voor de auto´s. Verder heeft de woning de beschikking over een paardenstal, een paardenrijbak, een groot weiland en een klein weiland. Kortom een ideale locatie voor het houden van paarden en/of kleinvee.

Bijzonderheden

- Bouwjaar 1985
- Perceelgrootte: 9.050 m²
- Woonoppervlakte: ca. 165 m²
- Inhoud: ca. 629 m³
- Ruime garage met overkapping voor de auto's
- Perceel is voorzien van een paardenstal (ca. 33 m²), een paardenrijbak, een groot weiland en een klein weiland
- De paardenstal voorzien van een tweetal paardenboxen
- De percelen 9350, 9351, 9352, 9648 en 9649 kennen een agrarische bestemming met woonvergunning
- Het perceel 9304 kent de bestemming bos

WIJ NODIGEN U GRAAG UIT VOOR EEN BEZICHTIGING!

Like onze Facebook-pagina (facebook.com/asbroekmakelaardij) om als eerste op de hoogte te zijn van ons nieuwe woningaanbod, de ontwikkelingen in de huizenmarkt en onze acties!

Adres: Enterstraat 151
Plaats: Rijssen
Provincie: Overijssel
Postcode: 7461 PD
Gemeente: Rijssen-Holten
Land: NLD
Woonoppervlakte: 165 m2
Inhoud: 629 m3
Perceel: 9.050 m2
Overige inpandige ruimte: 13 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: 2 m2
Externe bergruimte: 105 m2
Kamers: 13
Slaapkamers: 4
Bouwjaar: 1985
Verdiepingen: 3
Woonhuis
Eengezinswoning
Vrijstaande woning
CV ketel
Garage vrijstaand steen
Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Garage / schuur

Paardenstal

  • Reageren op woning

Compare Listings