Your search results

Werken bij Asbroek?

In ons team hebben wij plaats voor een:

Financieel adviseur I Hypotheken I Financiële Planning m/v

28 – 40 uren per week

De functie

Als financieel adviseur binnen Asbroek Adviesgroep voorzie je nieuwe en bestaande particuliere relaties van hypotheek advies bij aankoop of verbouw van een woning of bij het oversluiten van de bestaande hypotheek. Je draagt zorgt voor een complete inventarisatie van de situatie van de klant en vertaalt dit naar een deskundig, gedegen en onafhankelijk advies. Daarnaast adviseer en bemiddel je ook in verzekeringen en additionele financiële producten.

Je krijgt de ruimte om invulling te geven aan deze zelfstandige functie binnen Asbroek Adviesgroep om de relaties optimaal van dienst te kunnen zijn en jouw portefeuille op een natuurlijke manier uit te bouwen. Een binnendienst medewerkster kan je hierbij ondersteunen, waardoor de dossiers efficiënt en administratief goed worden doorlopen en afgehandeld.

Je werkt vanuit het kantoor te Enter en de relaties komen hier graag naar toe. Hierdoor kan je je agenda efficiënt plannen en ben je echt onderdeel van een professioneel team van 5 gedreven en enthousiaste collega’s.

Functie eisen

Wij verwachten dat je al een aantal jaren relevante werkervaring hebt in soortgelijke functie (minimaal 5 jaren), waardoor je zelfstandig, proactief en vol enthousiasme direct aan de slag kan. Daarnaast beschik je over:

  • Hbo werk- en denkniveau, aangevuld met de diploma’s Wft Basis, Wft Vermogen en Wft Hypothecair krediet. De bovenwettelijke titel EFA en de diploma’s Wft Inkomen en Wft Schade zijn een pré;
  • Het vermogen om snel te schakelen en het kunnen signaleren van nieuwe mogelijkheden en kansen;
  • Klantgerichte en flexibele instelling, communicatief zeer vaardig en een gestructureerde manier van
    werken;

Wat biedt Asbroek Adviesgroep

Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid om de functie naar jouw wensen in te richten binnen een groeiende organisatie én regionale markt. Asbroek Adviesgroep biedt je verder:

  • Een professionele werkplek met aansluitende automatisering, berekeningssoftware en CRM systeem;
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden in samenwerking met de Licent Coöperatie;
  • Markconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een psychologische test en/of assessment maakt deel uit van het sollicitatietraject.

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan door je curriculum vitae en motivatiebrief te mailen naar ellen@eg-hrsupport.nl Nadere informatie: Ellen Griesen I 06-30379904 I www.asbroek.nl

HR Support biedt advisering en ondersteuning aan organisaties met betrekking tot Werving & Selectie, Loopbaanontwikkeling en Re-integratie.

Compare Listings