Your search results

Taxaties (NWWI)

De waarde van uw woonhuis verandert voortdurend. Op zich is dat niet zo belangrijk, uw thuis blijft gewoon uw huis. Maar in sommige gevallen is het wel van belang te weten wat de precieze waarde van uw woonhuis is. Bijvoorbeeld wanneer u uw hypotheek wilt verhogen of oversluiten of wanneer u een ander huis wilt kopen.

 

Waarvoor dient een taxatierapport?

U kunt een taxatierapport nodig hebben voor diverse doeleinden, zoals bijvoorbeeld voor een beslissing tot aankoop of verkoop van een woonhuis, ten behoeve van een financiering of voor fiscale doeleinden.

 

Taxateur erkend en gelicentieerd

Voor alle doeleinden is het belangrijk op een gegeven moment te beschikken over een realistisch waardeoordeel van een ter zake kundige taxateur. We hebben het dan over een taxatierapport waarin op weloverwogen wijze rekening wordt gehouden met relevante argumenten.

 

Waar kunnen wij u bij helpen?

Wij van Asbroek nemen graag uw woonhuis onder de loep voor een uiterst vakkundige en objectieve taxatie. Of het nu gaat om een waardering voor aankoop, verkoop of het afsluiten van een hypotheek, op de deskundigheid van onze taxateurs kunt u vertrouwen.

 

Ingeschreven bij NRVT en aangesloten bij NWWI

Omdat wij ingeschreven zijn in de kwaliteitsregister van het NRVT en aangesloten zijn bij het NWWI, worden onze taxatierapporten geaccepteerd door alle geldverstrekkers in Nederland. Wij weten als geen ander wat de actuele marktomstandigheden en waardeontwikkelingen zijn. Daar kunt u op vertrouwen.

 

Heeft u een taxatie nodig?

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking.

 

Om direct een NWWI taxatie aan te vragen klikt u op onderstaande button.

Compare Listings